BRISKET RUB

Cikkszám: SCY002
BRISKET RUB
BRISKET RUB

BRISKET RUB

Cikkszám: SCY002
3 490 Ft
BRISKET RUB
Egy jó bbq sütéshez sok minden kell, hús alapanyag, faszén, sütő, és nem utolsó sorban egy megfelelő fűszer, hisz a BBQ egyik lényeges meghatározó élménye az íz, aminek egyik alappillére a fűszer. Nagyon fontos hogy az összetevők megfelelő összhangban legyenek, és kiváló minőségű alapanyagokból készüljenek.
Több éve fejlesztünk a fűszereinken, és sikerült kialakítanunk a saját ízprofilunkat. Ezek a rub-ok az idei évben már több győzelemhez is segítetek.
Fűszereink egyaránt használhatóak a vendéglátásban, az otthoni sütések alkalmával és természetesen a verseny bbq világában is.

A marha húsok fűszerezése mindíg nagy kihívás hisz összhangba kell kerülni a fajta jellegzetes ízével, és ehhez jól kell megválasztani a fűszereket. A versenyeken sikerrel használjuk ezt a fűszert, mely kellően borsos, a chili őrleménytől, és pehelytől megfelelően pikáns, és ezt jól ellensúlyozza a két fajta barna cukor. A tengeri só megfelelő szemcsemérettel Spanyolországból érkezik. Marhaszegy és marha oldalas, de bármely sertéshús fűszerezésére kiváló megoldás.

Választható kiszerelések:
- 580 gr. szóródobozos műanyag flakon
- 280 gr. szóródobozos műanyag flakon
- 250 gr. visszazárható alutasak
- 1 kg visszazárható alutasak (nincs készleten, érdeklődjön!)
Kiszerelések-: