TEXAS RUB

Cikkszám: SCY003
TEXAS RUB
TEXAS RUB

TEXAS RUB

Cikkszám: SCY003
3 490 Ft
TEXAS RUB
Egy jó bbq sütéshez sok minden kell, hús alapanyag, faszén, sütő, és nem utolsó sorban egy megfelelő fűszer, hisz a BBQ egyik lényeges meghatározó élménye az íz, aminek egyik alappillére a fűszer. Nagyon fontos hogy az összetevők megfelelő összhangban legyenek, és kiváló minőségű alapanyagokból készüljenek.
Több éve fejlesztünk a fűszereinken, és sikerült kialakítanunk a saját ízprofilunkat. Ezek a rub-ok az idei évben már több győzelemhez is segítetek.
Fűszereink egyaránt használhatóak a vendéglátásban, az otthoni sütések alkalmával és természetesen a verseny bbq világában is.

Az USA déli államai közül talán Texas a legpuritánabb a BBQ terén, hisz mind fűszerben mind szószban a minimálra törekszenek, oly annyira hogy szószt nem is igen használnak.
A só-bors rub után a SPG a legismertebb (salt, pepper, garlic), mi is évek óta használjuk óriási sikerrel, hisz bármilyen húson jól működik, az egyszerüségében rejlik az ereje.
A só, bors, 2 féle fokhagyma, barna cukor és egy csipetnyi fűszerekből álló hozzávaló adja meg a karakteres ízvilágot. Vigyázat, függőséget okoz! Marhaszegyhez, sertés és marha oldalashoz kifejezetten ajánljuk.

Választható kiszerelések:
- 580 gr. szóródobozos műanyag flakon
- 280 gr. szóródobozos műanyag flakon
- 250 gr. visszazárható alutasak
- 1 kg visszazárható alutasak (nincs készleten, érdeklődjön!)
Kiszerelések-: